Het project

Jachthaven van de toekomst

In Nederland wordt de 'deeleconomie' steeds populairder. Een marktontwikkeling die we ook binnen de watersportsector steeds meer zien. Er is een toenemende vraag naar de verhuur van boten waarbij men zoekt naar comfort en luxe aan boord, duurzaam recreëren en diversiteit op het water. AquaVive Boats speelt in op deze veranderende vraag en biedt huurders een uniek verblijf aan op het water. De AquaVive Boats zijn officieel schepen, maar bieden veel luxe en comfort. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt voor een langer verblijf aan boord. De AquaVive Boats zijn energie neutraal en bieden een economische invulling voor de leegloop van jachthavens. Wij selecteren voor u de beste locaties waar u alle ruimte heeft voor tal van watersporten; kanoën, surfen, zeilen, sloep varen of stand up paddling. De mogelijkheden zijn eindeloos. Kortom, een uitkomst voor liefhebbers van watersport, (stads)natuur, ruimte en rust. De AquaVive is uit te voeren met een spudpaal waardoor u veilig voor "anker" kunt liggen.

AquaVive Boats in grote steden

De AquaVive ligplaatsen zijn verspreid over unieke A-havenlocaties door heel Nederland. Ook in een aantal grote steden beschikken wij over ligplaatsen waar u kunt genieten van comfort en beleving op en aan het water.

Duurzame investering

De AquaVive is de perfecte investering voor iedereen die graag wil genieten van comfort en beleving op en aan het water. AquaVive Boats hebben een CE-, C- of D- keuring en zijn officieel een schip. Door de bouwformule en de CE-normering is geen bouwvergunning vereist en mag de AquaVive in jachthavens liggen.

De AquaVive is door het groene karakter duurzaam, onderhoudsvriendelijk en zeer energiezuinig in gebruik. Dit maakt de AquaVive een interessante en waardevaste investering waar u onbezorgd van kunt genieten.

De prijs van de AquaVive is vanaf € 163.650,- exclusief BTW. Het voortstuwingspakket, vanaf € 16.200,- exclusief BTW, betreft een motor in bun of een inboard diesel. Aangesloten op stuurstand met hydraulische stuurpomp en morse bekabeling voor gashendel, tank, accu in accubak en boegschroef.

Voor meer informatie, beschikbaarheid en prijzen kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met één van onze verkoopmakelaars. Vraag hierbij naar de investeringsmogelijkheden met een rendement van 7%.